Over ons advocatenkantoor

Niet alleen voor uw echtscheiding, maar ook voor uw andere rechtskwesties kunt u terecht bij ons advocatenkantoor uit Den Haag. Ons advocatenkantoor heeft namelijk ruime ervaring op verschillende rechtsgebieden. Bent u bijvoorbeeld in aanraking gekomen met strafrecht doordat u wordt verdacht van diefstal? Of bent u getuige geweest van een moordzaak en heeft u nu juridisch advies nodig? Voor een advocatenkantoor in Den Haag of in de regio Den Haag kunt u terecht bij ons advocatenkantoor. Wij zijn werkzaam op onder andere de volgende rechtsgebieden:

  • Personen- en familierecht
  • Algemeen verbintenissenrecht
  • Huurrecht
  • Mediation
  • Ondernemingsrecht

Uw echtscheidingsadvocaat in Den Haag

Uw echtscheidingsadvocaat in Den Haag garandeert u persoonlijke dienstverlening en advies op maat. Wij onderscheiden ons van andere advocatenkantoren doordat wij grote betrokkenheid tonen. Professionaliteit staat hierbij uiteraard wel centraal. Naast het adviseren en procederen, kunt u bij ons kantoor ook terecht voor mediation. Voor zowel particulieren als kleine bedrijven verlenen wij rechtshulp. Ook bieden wij op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo) onze dienstverlening aan. Bent u overtuigd van onze expertise en bent u op zoek naar een gerenommeerd advocatenkantoor in Den Haag? Zoek dan niet verder, bij ons advocatenkantoor bent u aan het juiste adres.

Bel voor het maken van een afspraak naar 070 - 701 02 10. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier op de contactpagina in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons!