Regelingen voor uw kind tijdens uw scheiding

De twee belangrijkste regelingen die getroffen moeten worden voor uw kind(eren) bij een scheiding in Den Haag zijn alimentatie en de omgangsregeling. Gaat het kind bij de vader of bij de moeder wonen? En hoe vaak krijgt de andere partner de kinderen te zien? Dat zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden. Voor alimentatie geldt dat de hoogte bepaald moet worden. Dit wordt vaak gedaan aan de hand van de kosten voor de kinderen, het gezinsinkomen en de draagkracht van de alimentatieplichtige. Wilt u weten wat de hoogte van de alimentatie is en heeft u hulp nodig bij het regelen hiervan? Voor een professionele advocaat in Den Haag of regio Den Haag kunt u terecht bij ons advocatenkantoor.

Alimentatie voor uw partner

In sommige gevallen is het zo dat er alimentatie betaald moet worden aan de ex-partner. Deze partneralimentatie is bijvoorbeeld van toepassing als er grote inkomensverschillen zijn. U kunt afspraken hierover onderling met uw ex-partner regelen en laten opnemen in het echtscheidingsconvenant. Mocht u er samen niet uit komen, dan zult u beiden een advocaat moeten inschakelen. Als u er dan nog niet uitkomt zal de rechter de hoogte van de alimentatie bepalen.

Direct alimentatie en omgang regelen in Den Haag?

Ligt u in scheiding en heeft u direct een advocaat in Den Haag of in de omgeving van Den Haag nodig die u juridisch advies kan bieden over alimentatie en omgang? Bel dan naar 070 - 701 02 10 en laat ons u helpen!