Echtscheiding tussen u en uw partner

Bij een echtscheiding wordt uw huwelijk ontbonden. De enige reden die de wet geeft voor een echtscheiding is dat het huwelijk duurzaam ontwricht moet zijn. Dit is het geval als de verhouding tussen u en uw partner zo moeilijk is geworden dat het onmogelijk is om nog langer bij elkaar te blijven. Bij een echtscheiding komt er altijd een rechter aan te pas. Voorheen was het mogelijk om uw huwelijk via de burgerlijke stand om te zetten in een geregistreerd partnerschap, die vervolgens beëindigd kon worden zonder dat er een rechter aan te pas kwam. Dit is tegenwoordig helaas niet meer mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een scheiding in Den Haag of in de regio Den Haag? Wij staan u graag te woord!

Echtscheiding en kind

Een echtscheiding heeft een grote impact op uw kind(eren). Daarnaast moeten er veel regelingen getroffen worden, zoals alimentatie en omgang. Bij deze regelingen is het verstandig om een advocaat in te schakelen, hij of zij kan u precies vertellen wat uw rechten en plichten zijn en wat bijvoorbeeld de hoogte van de alimentatie is. Voor professionele hulp bij uw echtscheiding in Den Haag of in de omgeving van Den Haag kunt u terecht bij ons advocatenkantoor.

Contact voor uw echtscheiding in Den Haag

Voor begeleiding bij uw echtscheiding in Den Haag of in de buurt van Den Haag kunt u contact opnemen met ons advocatenbureau, wij helpen u graag. Bel vandaag nog naar 070 - 701 02 10 of vul het contactformulier op de contactpagina in.